Guy Van Londersele 1 jaar regiosecretaris bij Vlaams Belang Aalst

Vlaams Belang Aalst viert 1 jaar regiosecretaris Guy Van Lon­dersele. Naar aanleiding hiervan willen wij u wat meer over hem vertellen.


Guy werd op 25 oktober 1964 in Wetteren geboren en woont nu in Bambrugge met vrouw Myriam en twee zoontjes Gert-Jan en Michiel. Al van jeugdige leeftijd voelde Guy zich vrij Vlaams gezind. Na de ludieke acties van TAK en de Vlaamse Volksbeweging werd hij actief bij het Vlaams Belang (toen nog Vlaams Blok). Toen een aantal vrienden uit de partij hem aanraadden om te solliciteren naar de functie van regionaal secretaris in Aalst, twij­felde Guy eerst, maar nam uiteindelijk toch deel aan het aanwervingexamen. Hierin slaagde hij en zo werd hij vanaf 14 januari 2008 officieel aangesteld. 


“Mijn takenpakket als regionaal secretaris is vrij uitgebreid”, aldus Guy, maar onderstreept dat hij in Aalst vooral belang hecht aan de coördinatie tussen de VB-leden/sympathisanten en het partijbestuur.. Naast dit alles is Guy is ook nog ondervoorzitter bij Vlaams Belang Afdeling Erpe-Mere. “Veel vrije tijd hou ik niet over”, zegt Guy, “maar ik maak zeker tijd voor mijn gezin en ik verzamel al een tijd oude Vlaamse liederenboeken”.
Wij wensen Guy verder nog veel succes in zijn job, die hij met veel inzet en toewijding uitoefent.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...