Herlancering Aalsterse Vlaams Belang jongeren

Maandagavond 21/01/2013 werd er door het Aalsterse Vlaams Belang bestuur de plannen voor een herlancering van een VBJ afdeling in Aalst goedgekeurd. Davy Van Nieuwenhove werd benoemd tot voorzitter en Xavier Van Droogenbroeck tot ondervoorzitter, Jasmien Vermoesen treed toe tot het dagelijks bestuur als penningmeester en krijgt ook de taak om het VBJ bestuur verder te versterken met bekwame Aalsterse jongeren.

“Wij hebben op maandagavond onze plannen voorgelegd aan Michel Van Brempt, Steve Herman en de leden van het VB bestuur, zij waren tot onze grote vreugde zeer enthousiast en zijn hun dan ook dankbaar om ons deze kans te gunnen. Het is aan ons de taak om de Aalsterse jongeren terug warm te maken voor de politiek en het Vlaams Belang, iets wat de afgelopen 6 jaar niet echt vlot verliep.” aldus kersvers Aalsters VBJ voorzitter Davy Van Nieuwenhove.

Voor meer info kan je terecht op de facebookpagina “Vlaams Belang Jongeren Aalst”, later zal er ook een startevenement worden aangekondigd.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...