Nieuwjaarswens Karim Van Overmeire

Beste lezer, 

Op 7 november ’08 lanceerde het Vlaams Belang de campagne “Op de bres voor Oost-Vlaanderen”. Onder dit motto wil onze partij immers naar aanleiding van de verkiezingen van 7 juni ’09 in geheel de provincie Oost-Vlaanderen actie voeren. De voorbije periode vonden reeds activiteiten plaats in Gent, Erpe-Mere en Ronse, maar ook de komende maanden zullen we op verschillende plaatsen bijeenkomen om ons te informeren, in dialoog te gaan en de oplossingen van onze partij naar voor te schuiven.
Voor het Vlaams Belang zijn de Oost-Vlaamse problemen op economisch en sociaal vlak, maar ook inzake overlast, mobiliteit, vreemdelingen, dalende koopkracht en verbrusseling meer dan lokale problemen. Al onze plaatselijke en nationale mandatarissen, al onze medewerkers, al onze kandidaten willen er hun schouders onder zetten. We staan samen op de bres voor Oost-Vlaanderen en de Oost-Vlamingen.
Het is dan ook namens deze enthousiaste ploeg dat ik graag aan u mijn wensen overmaak voor een strijdbaar 2009 !

Karim Van Overmeire
Lijsttrekker 2009

In het kader van de campagne “Op de bres voor Oost-Vlaanderen” werd ook een nieuwe webstek opgestart. Op www.opdebres.bekunt u in de kalender alle geplande activiteiten op de voet volgen en heet van de naald vinden, en kunt u telkens nadien terecht voor een videoverslag, een fotoreportageen de diverse visieteksten en standpunten. Maar ook de gegevens van onze Oost-Vlaamse campagneploegen binnenkort vindt u ook van onze Oost-Vlaamse verkiezingskandidaten er terug. Een regelmatig bezoek is dan ook zeker een aanrader

Bron: Nieuwsbrief “Op de bres voor Oost-Vlaanderen” van 14 januari 2009

Wenst u ook de nieuwsbrief te ontvangen van “Op de bres voor Oost-Vlaanderen” stuur dan een mailtje naar nieuwsbriefopdebres@vlaamsbelang.org

Voor meer informatie kan u ook terecht op de nieuwe webstek (klikken op onderstaande banner of via onze rubriek andere sites)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...