Vlaams Belang Aalst: Eendrachtig en strijdbaar verder!

Het Aalsterse Vlaams Belang wijst er voor alle duidelijkheid op dat enkel Karim Van Overmeire de partij heeft verlaten, weze het niet met ruzie.

 

Alle andere Vlaams Belang-mandatarissen lieten ondertussen duidelijk weten dat zij bij Vlaams Belang blijven en met andere woorden hun kiezers en het Vlaams Belang-programma idealistisch trouw blijven.

 

Vlaams Belang is met het vertrek van Van Overmeire – tot spijt van wie het benijd – niet onthoofd in Aalst.

 

“Onze kiezers, leden en sympathisanten kunnen gerust zijn : wij werken eendrachtig, strijdbaar en vastberaden – zoals altijd – verder.” aldus Steve Herman – voorzitter van de Aalsterse VB-afdeling.

“Wij betreuren het vertrek van Karim, maar dit is zijn keuze. Wij zullen op de eerste gemeenteraad hieromtrent dan ook een verklaring afleggen.

 Wij gaan nu als Vlaams Belang een campagne voeren onder de slogan “AALST VERDIENT BETER” om de onbestuurbaarheid van onze stad, de onbekwaamheid van haar bestuurders en het ondemocratische cordon sanitaire aan de kaak te stellen.”

 

“Het Vlaams Belang is in principe niet gekant tegen een vereniging van de Vlaams-nationale en rechtse krachten in Aalst , maar het kan absoluut niet zijn dat Vlaams Belang , de middelen en mensen levert ten voordele van een eventueel project om nadien een 2de rangsrol te spelen. Wij blijven alvast hameren op onze kernthema’s : Vlaamse identiteit , waarden , veiligheid en vreemdelingen.  Wij zijn op lokaal vlak nog steeds de grootste partij van ’t stad en sinds de laatste parlementsverkiezingen nog steeds groter dan CD&V en SP-A. Onze tegenstanders zijn nog niet van ons verlost, wel integendeel!”

 

Steve Herman,

voorzitter Vlaams Belang Aalst

gemeenteraadslid

0495/89.70.18

 

in naam van de voltallige VB- gemeente- en ocmwraadsfractie en het VB-bestuur :

 

VB – gemeenteraadsleden : Nele Jansegers – Johan Van Nieuwenhove – Ben Wauters – Raymond De Wolf – Michel Van Brempt – Ignace Verhaegen – Eddy Schollaert


VB – OCMWraadsleden :  Geertje Cooman – Chantal De Vijlder

VB – bestuur : Staaf Cooreman – Kristiaan Vanmeert – Luc Schepens – Aleidis Dierick – Herman Van Bever – Franky Vinck – Christel Saeys – Gunter Schollaert

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...