Vlaams Belang blijft weg bij opening ‘Meldpunt Discriminatie Aalst’

Meldpunt is pure geldverspilling.
Het Vlaams Belang zal de voor vanavond voorziene opening van het zogenaamd “Meldpunt Discriminatie” boycotten. Dit Meldpunt is immers niets meer dan de plaatselijke antenne van het zogenaamd “Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding”.


“Het Aalsterse Meldpunt is een compleet overbodige instelling,” meent Vlaams Belang-parlementslid Karim Van Overmeire. “Dit is pure geldverspilling. Er bestaan al instanties genoeg voor wie zich gediscrimineerd voelt. Dit soort instellingen werkt trouwens zeer selectief: Vlamingen die gediscrimineerd worden omdat de overheid voorrang geeft aan vreemdelingen, of Vlamingen die problemen hebben in moeilijke buurten, kunnen in de praktijk in dit soort Meldpunten niet terecht.”


Het zogenaamd ‘Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding’ speelde overigens een belangrijke rol in de processen tegen het vroegere Vlaams Blok. “Men wil de Vlamingen die opkomen voor hun eigen volk, en die vragen hebben bij het waanzinnig immigratiebeleid van de overheid, monddood maken. Het Centrum zit vol met kabinetsmedewerkers en politieke creaturen. Het is een anti-Vlaams Belang-instelling,” meent Vlaams Belang-gemeenteraadslid Raymond De Wolf.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...